Jeugd Sportfonds Drenthe

Jeugdsportfonds Drenthe en Jeugdcultuurfonds DrentheIn gemeente De Wolden is het belangrijk dat alle kinderen lid kunnen worden van een sportvereniging of cultuurinstelling. Door middel van het jeugd sport- en cultuurfonds wordt dit ook mogelijk voor kinderen uit gezinnen waar de financiële middelen ontbreken.

 

Het jeugd sport- en cultuurfonds De Wolden is bestemd voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar die opgroeien in gezinnen waar weinig geld is om lid te worden van bijvoorbeeld een sportvereniging of toneelclub. Helaas kan niet ieder kind sporten of meedoen aan muzieklessen of andere kunstuitingen. Het jeugd sport- en cultuurfonds De Wolden brengt hier verandering in door contributie, sportattributen, muziek of andere cultuurvormen te betalen voor de kinderen.

Om een kind te ondersteunen betaalt het fonds voor sport maximaal € 225,- per jaar voor contributie en kleding. Voor cultuur is €425,- per jaar beschikbaar voor lesgelden en bijdragen voor attributen. Het geld gaat rechtstreeks naar de vereniging zodat het geld altijd goed terecht komt.

 

Gezinnen, sportverenigingen, scholen en culturele instellingen kunnen na signalering contact opnemen met de sportfunctionarissen van De Wolden. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van jeugd sport- en cultuurfonds. Wie eerst meer informatie wenst, kan contact opnemen met Jonathan van den Akker, via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Klik hier voor de folder.

Of klik hier voor de website van het Jeugd Sportfonds